SEVER DÖKÜM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Sever Döküm San. ve Tic. Ltd. Şti., İkitelli Organize Sanayi Bölgesi, Pik Dökümcüler Sitesi’nde 1000 metrekare kapalı alanı ve tam donanımlı dökümhanesi ile hizmet vermektedir. 30 yıllık geçmişi ve birikimi olan dökümhanemiz ile 10 yılı aşan sektör deneyimimiz bir araya gelerek Makine, Vana ve Pompa, Kazan ve Fırın, İnşaat, Otomotiv ve Elektrik sektörlerindeki müşterilerimize sorunsuz müşteri deneyimi sunmaktadır.

Ekibimiz; gri ve sfero dökme demir ile paslanmaz çelik döküm ve çeşitleri imalatında; malzeme bilgisinden kalite kontrol aşamasına kadar tüm sürece hakim olan ve uzun yıllar sektörde deneyimi bulunan uzmanlardan oluşmaktadır.

Firmamız, makine sektörü başta olmak üzere birçok sektörün ihtiyacı olan ısıya, darbeye, aşınmaya dayanıklı 1kg ile 500 kg aralığında döküm parçalar imal etmektedir. Müşterilerimize zaman ve maliyet kaybı yaratmaması için tüm döküm süreci titizlikle takip edilmekte, ürünlerin kimyasal analizi, Spectrometre ölçüm cihazıyla yapılmaktadır. Bu noktada kullanılan hammadde oranları ve kalitesi önem kazanmaktadır. Hizmet kalitemizin sürekliliği için kalite kontrol her zaman işimizin bir parçasıdır. Ürün modellerinin dökümhaneye gelmesiyle başlayan iş sürecimiz sırasıyla Kalıplama, Döküm ve Kimyasal Analiz, Yüzey Temizliği, Yolluk Ayırma ve Taşlama, ürünün ihtiyacına göre Isıl İşlem Süreci, Kalite Kontrol ve Sevkiyat ile sonlanmaktadır.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım