BAYIK ÇELİK GRANÜL BORU PROFİL ANONİM ŞİRKETİ

1992 yılında Konya’da demir çelik ticareti ile sektöre ilk adım atılmıştır. Bölgenin ihtiyaçları dikkate alınarak 2011 yılında Bayık Yassı Çelik Servis Merkezi ile yatırımlar devam etmiştir. Demir çelik sektöründeki 25 yıllık bilgi, birikim ve deneyimin, boru profil üretimine aktarılmasıyla 2016 yılında Bayık ERW Boru Profil Üretim Tesisleri kurulmuştur.

Bayık Boru Profil Endüstrisi A.Ş ; 2011 yılında yassı çelik servis merkezinin hizmet vermeye başlamasıyla birlikte, hammaddenin hızlı, güvenli ve ekonomik taşınması için demiryolu taşımacılığını amaçlayarak Bayık Lojistik şirketini kurmuştur.

Bayık Boru Profil Endüstrisi A.Ş küresel ölçekte yüksek katma değer sağlayarak; tedarik, satış süreci, dağıtım, satış öncesi ve sonrası müşteri hizmetleri ile değerli iş ortaklarına en iyi hizmeti sunmaya çalışmaktadır.

Her zaman yüksek kalite ve etkin hizmeti ilke edinen Bayık Yassı Çelik Servis Merkezinde; sıcak, soğuk, galvanizli, boyalı yassı mamullerde boy kesme ve dilme işlemi yapılırken, galvanizli ve boyalı yassı mamuller de trapez çekme işlemine tabi tutulmaktadır.

İleri teknoloji, yüksek kalite ve ürün çeşitliliği ile üretim yapan Bayık ERW Boru Profil Üretim Tesislerinde; HR, CR ve galvanizli saclardan sanayi, tesisat, su, sera, iskele ve konstrüksiyon boruları, dikdörtgen, kare ve özel şekilli profiller üretilmektedir.

Yıllık 1milyon tonluk üretim kapasitesine sahip ERW boru profil üretim tesisleri ve yassı çelik servis merkezinde üretilen ürünlerin, Bayık Lojistik ile müşteriye doğru zamanda, doğru yerde mümkün olan en düşük maliyetle ulaşması sağlanmaktadır.

Deneyimli kadro, öz sermaye ve yılların vermiş olduğu tecrübe ile ileri teknoloji, zengin çeşitlilik ve yüksek kaliteyi bir araya getiren Bayık Boru Profil Endüstrisi A.Ş, pazarlama ve satış sonrası hizmetlerle de üst düzeyde müşteri memnuniyeti hedeflemektedir.

Bayık Boru Profil Endüstrisi A.Ş. güvenilir, çözüm odaklı, çalışkan, verimli, yenilikçi ve gelişime açık bir misyon; global ölçekte saygın, güçlü ve inovatif bir vizyon ile çelik sektöründe ilerlemektedir. 

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım