POLİMERTÜRK PLASTİK GERİ DÖNÜŞÜM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

POLİMERTÜRK, İzmir-Türkiye'de bulunan bir plastik geri dönüşüm şirketidir. Modern fabrikamızda yüksek kalitede homojen polipropilen granül üretiyoruz. Avrupa ve Türkiye'deki güvenilir tedarikçilerden iyi durumda ve temiz PP hurda (çoğunlukla pp big bag) alıyoruz. Granüllerimizin temiz ve homojen olması için üretimimizde çift yıkama uygulamaktayız.

Müşterilerimizle uzun vadeli ilişkiler kurmaya büyük önem veriyoruz. İş ortaklarımızın her birinin özel gereksinimleri ve öncelikleri olduğunu kabul ediyoruz. POLİMERTURK, iş ortaklarına özel çözümler sunmaya kendini adamıştır. Müşterilerimiz, otomotiv, enjeksiyon kalıplama vb. dahil olmak üzere çeşitli sektörlerden olup, önde gelen otomotiv şirketleri ve süpermarket zincirlerinin tedarikçileridir. Müşterilere verdiğiniz sözün hayati önem taşıdığının tamamen farkındayız. Sözünüzü tutmanıza ve müşterilerinize değer sunmanıza yardımcı olmak için her zaman buradayız.

Plastik sektöründeki uzmanlığımız, bu sektörde olmamızın tek nedeni değil, aynı zamanda çevre koruma konusundaki bilincimizdir. Tabiat Ana ve dolayısıyla gelecek nesillerimiz için hayati önem taşıyan sürdürülebilir bir çevre için işimizi daha iyi yapmak için yüksek motivasyona sahibiz. POLİMERTÜRK ekibimiz, daha temiz bir çevre ve doğal kaynaklarımızı korumak için plastiğin geri dönüşümünün zorunlu olduğunun bilincindedir. Dünyamıza bu katkının bir parçası olduğumuz için gerçekten minnettarız.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım
  • Ambalaj Atığı Geri Kazanım