GÜNTEKS ELYAF TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

2013 Yılında Günteks Elyaf A.Ş. yerli ve yabancı nonwoven üreticilerine hammadde tedarik etmek için kurulmuştur. 2015 yılında Karfelt markasıyla son sistem keçe üretim hattı yatırımı yaparak sektöre girmiştir.

Firmamız Gaziantep 5. Organize Sanayi Bölgesi’nde 13.000 m2 si kapalı, toplam 15.000 m2 alana kurulmuştur. Aylık 1000 Ton keçe mamül, 500 Ton yarı mamül üretimi yaparak sektörde kendine yer edinmiştir. Gerçek anlamda bu güçle, keçe firmalarına Nonwoven Keçe ve hammadde sunan yegane firmayız.

Müşterilerimizin siparişlerini bu güne kadar aksatmadan zamanında teslim ile yerine getirerek kendimizin olduğu kadar, tedarikçisi durumunda olduğumuz çoğu firmanın da kapasite artışlarına ve bu oranda büyümelerine ön ayak olmuşuzdur ve olmaya devam ediyoruz. Sektördeki stok ve alış maliyetlerini ciddi oranlarda düşürdüğümüz bir gerçektir.

GÜNTEKS ELYAF güvenilirliği, sürekliliği ve kalitesiyle sektöre yön veren kuruluşlar arasındadır. Zengin ürün çeşitliliği, zamanında tedarik, sürdürülebilir kaliteyi kendine ilke edinmiştir

GÜNTEKS ELYAF ürün çeşitlerini artırabilmek ve artan talepleri daha hızlı karşılayabilmek adına 2015 Model Airlay hattına ( 700-4000 gr/m2 ), 2019 model tarak hattını da ( 200-2000 gr/m2 ) ekleyerek makine parkurunu genişletmiştir.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım