AHMET ASLANSOY PAMUK TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş.

1970 yılından bu yana tekstil tecrübesine sahip olan yönetim kurulu başkanımız, Ahmet Aslansoy Pamuk - Tekstil bu birikimini iplik yatırımına dönüştürmeye karar almış ve 1999 yılından bu yana AHMET ASLANSOY PAMUK TEKSTİL SAN.VE TİC.A.Ş. olarak iki ayrı Open end iplik işletmesi ile tekstil sektöründe faaliyet göstermektedir. işletmemiz iplik makinalarını 2014 yılı itibari ile yenilemeye başlayıp 2018 yılında tüm tesisi yenilemiştir.

İplik işletmemiz dokuma triko işletmelerinin ihtiyacı olan ipliklerin üretimini yapmaktadır, Ne3/1 ile Ne 30/1 arasında %50 polyester %50 pamuk, %100 pamuk , %100 polyester, akrilik, pamuk -akrilik karışımları ve talep edilen karışım oranlarında ekru pamuk iplik üretimi yapmaktadır. işletme trützschler 2018 model TC 15 tarak makinaları, rieter 2018 model RSB D50 cer makinaları ve open end iplik makinalarında son teknoloji olan SCHLAFHORST ACO serisi makinalar ile üretim yapmaktadır, işletmemiz kalite anlamında OEKO-TEX standartlarına göre üretim yapmaktadır.
İplik işletmemiz rejenere Open end iplik konusunda polyester-pamuk akrilik karışımları ve diğer karışımlarda, Ne 2,5/1 ile Ne 12/1 arasında tek kat Ekru pamuk ipliği üretimi yapmaktadır.
Büküm işletmemiz 2 kat ile 8 kat arası 10 inch ve 8 inch bükülü pamuk ipliği üretimi yapmaktadır.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım
  • Ambalaj Atığı Geri Kazanım