İNT ENERJİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

İNT ENERJİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

2006 yılında aile büyüklerimizin başlatmış olduğu plastik atık toplama ve ayrıştırma geri dönüşüm faaliyetlerine 2012 yılında sağlık sorunları ile birlikte ara vermelerinin ardından, Arzu Bolelli tarafından kurulmuş olan ve eşi Ercan Erdönmez ile birlikte büyüttüğü İNT ENERJİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ. , Enerji sektöründe göstermiş olduğu başarılı çalışmaların neticesi olarak elde ettiği tecrübe ve kazanımlarını ,Temmuz 2021 tarihinde Bornova Pınarbaşı’nda 1000 m2 kapalı 500 m2 açık olmak üzere toplam 1500 m2'lik alanda kurmuş oldukları Plastik Atık Geri dönüşüm tesisine aktarmak için yola çıkmıştır. Bu tesiste 25'lik Kırma Makinası , 60'lık Kırma Makinası , 100'lük Kırma Makinası bulunmakta olup bu makinalarla toplanan plastiklerin ayrıştırma işleminden sonra çapak haline getirilmesi işlevi yerine getirilmektedir. Coperion Marka compound makinamız ile çapak haline getirdiğimiz plastik atıkları yeniden hammadde olarak kullanılması için granür haline dönüştürüyoruz.


Yaptığı her işte toplumsal değerlere büyük önem veren İnt Enerji; çevreye saygılı, doğal kaynakları en iyi şekilde kullanan ve insanları çevre konusunda bilinçlendirmeyi hedef alan, insana değer veren bir firma olup işbirliği içerisinde olduğu firmaların hizmet beklentisini en iyi şekilde karşılamayı amaçlamaktadır.

En iyi yatırımın, geleceğe yapılan yatırım olduğunun bilincindeyiz. Çalışmalarımızda, faaliyet alanlarımızla sınırlı kalmadan, başta eğitim ve çevre olmak üzere yaşadığımız topluma karşı sosyal sorumluluklarımızı da yerine getiriyoruz.

Daha yeşil ve daha yaşanabilir bir Dünya için..

Firmamız tesisimizde özellikle mühendislik plastik türleri üzerinde faaliyet göstermektedir. 

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım
  • Hava Emisyon