YAĞIZ ÇINAR GERİ DÖNÜŞÜM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Yağız Çınar Geri Dönüşüm Ltd. Şti. Güçlü ekonomik yapısı, nitelikli ve deneyimli iş gücü, güncel teknoloji ve alt yapısıyla Türkiye'de sektöre öncülük yapmakta, sektör kriterlerini giderek yukarıya çekmektedir.

Atık yönetimi ve geri dönüşüm sektöründe mevzuatlar giderek derinleşir iken, devletin bu konudaki yaptırımlarında giderek aktırmaktadır. Bu da, bu hizmeti sağlayacak firmaları daha fazla önem kazanmasına sebep olmuştur. Ne yazık ki ülkemizde sektörde kurumsal olarak hizmet veren kalite ve güven standartları belirlenmiş firma sayısı oldukça kısıtlıdır..

Yağız Çınar Geri Dönüşüm bu noktada yıllara dayanan birikim profesyonellik anlayışı ile çözüm ortaklarına güven ve hizmette süreklilik vaat etmektedir..

Yağız Çınar Geri Dönüşüm Türkiye'de dev endüstri kuruluşlara ve holdinglere hizmet vermeye devam ederken, bu başarısını sürekli kılmak içinde kendini sürekli güncelleyen bir hizmet yapısına sahiptir. Dünya'da bu sektörün dinamiklerine hakim ve bilgisinin deneyimlemiş yönetim kadromuz, faaliyetlerimizin, sürekli öğrenen ve kendini geliştiren bir yapıya bürünmesini de sağlamıştır. Sektörde eğitim ve gelişimin farkında olan .Yağız Çınar Geri Dönüşüm Yönetimi, gerek atık yönetiminden sorumlu ekibe, gerekse tüm personele atık yönetimi konusunda eğitim/bilgi verilmesi, herkesin üzerine düşen vazifelerin pekiştirilmesi ve atıkların geri dönüşümü veya bertarafı esnasında herhangi bir karışıklığa imkan tanınmaması adına eğitim faaliyetlerini büyük önem atfedilmektedir. Sektördeki lider konumumuz ve öncü yaklaşımımız tam da bu anlayışın bir yansımasıdır.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım