VESTON BEYAZ EŞYA İMALAT SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ.

VESTON, 1977 yılından itibaren BSH ve Vestel gibi büyük beyaz eşya üreticilerine metal parça üreten Kalıp-San’ın bir yan kuruluşudur. 2003 yılında Vestel için çamaşır makinesi özel denge beton ağırlığı üreterek faaliyete geçmiştir. Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde 3.500 m² kapalı 2.500 m²  açık alan olmak üzere toplam 6.000 m² de 65 çalışanı ile, Rusya Alexandrov-Moskova şehrinde ise, 2.000 m² kapalı alanda 40 çalışanı ile hizmet vermektedir. VESTON, yılda 1 milyon adedin üzerinde özel beton ağırlık üretmektedir. 

    VESTON, beton konusunda yapmış olduğu AR-GE faaliyetlerinin bir neticesi olarak, ülkemizin en büyük ihtiyaçlarından olan alt yapı sistemlerine, daha kalıcı ve çevresel çözümler sunmak amacıyla baca (rögar) kapağı ve yağmur suyu ızgaralarını ultra yüksek performanslı betonlarla üretmeye başlamıştır.  Yeni geliştirilen çevreye saygılı bu üstün nitelikli ürünler TS 1478 EN 124 (D400 sınıfı) belgelidir. 

    VESTON üretmiş olduğu Ultra Yüksek Performanslı betonları geliştirerek VESTON RPC Panelleri geliştirmiştir. İstenilen boyutlarda ve tekstürlü yüzeylerde üretilebilen bu paneller, harp silah araç ve gereçlerinin etkilerini en aza indirmek veya ortadan kaldırmak ve etkin pasif korunma sistemleri oluşturmak amacıyla Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ve Emniyet Teşkilatı’nın hizmetine sunulmuştur (kurşuna dayanıklı paneller, patlama etkisine ve bombaya dayanıklı paneller, vb gibi yüksek performanslı betonarme panellerin imalatı).

    Kuruluşundan günümüze kadar kalite öneminin bilincinde olan VESTON, uyguladığı kalite yönetim sistemi ile üretimde üstün kalite ve verimliliği yakalamıştır. Bunu ISO 9001:2000 kalite sertifikasıyla tescil etmiştir.

 

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım
  • Hava Emisyon