KİPAŞ MENSUCAT İŞLETMELERİ A.Ş. (TERKONSAN ŞUBE)

Kipaş Mensucat, Türkiye'nin öncü tekstil şirketlerindendir. Kipaş Mensucat hakkında genel bilgiler aşağıda başlıklar halinde sunulmuştur.

"Deneyim, kalite ve moda" Kipaş Mensucat kumaş üretir.Üretim sürecinin her safhasında tam olarak uygulanan kalite kontrol ilkelerimiz sayesinde her daim amacımız olan "Müşteri memnuniyeti"ne ulaşmaktayız.

Kipaş Mensucat değişik özellik ve fonksiyonlarda toplam 323 makineyi orkestra ederek üstün kaliteli ürünler çıkarmaktadır. Bu makinelerin hepsi kurumsal prensiplerimiz doğrultusunda en yeni teknolojilere sahip olacak şekilde değiştirilmektedir. Bunun sonucu olarak makinelerimizin büyük çoğunluğu henüz 3 yaşını dahi doldurmamıştır.Günlük 70,000 metrenin üzerinde değişik yapı ve karışımlarda kumaş üretimi yapılmaktadır.Dornier Rapier ve Dornier Air-Jet tezgâhlarıyla toplam ipliği boyalı kumaş üretim kapasitemiz yıllık 7,200,000 metreye, ham bez için ise yıllık 18,250,000 metre ye ulaşmaktadır.

Kipaş Kumaş Ürün Geliştirme Bölümü son derece esnek ve modern teknolojilere dayalı bir vizyona sahiptir.Pazar koşulları değiştikçe,ürün geliştirme bölümümüz geniş bir ürün yelpazesi içinden yeni kumaş alternatifleri ve yeni hizmetler sunmaktadır."Boyama tekniklerinde üstün başarı" İleri teknoloji ürünü sistemlerimiz ve programlarımızla çalışan laboratuarlarımızda müşterilerimiz için en iyi boya tanımlamalarını elde edebilmekteyiz. Kipaş, müşterinin kumaşı boyanmadan önce nasıl bir boyama sonucuna varılacağını örnek olarak göstermekte ve ancak onaylandıktan sonra boyama reçetesi boyahaneye gönderilmektedir. Boyama işleminde kullanılmadan önce, tüm boya ve kimyasalların, uluslararası standartlara uygunluğu kontrol etmek üzere test edilirler. Renk/Boya sistemimizle boyalar tartılır, karıştırılır ve boya makinesine otomatik olarak gönderilir.

"En iyiye erişmek için çalışıyoruz." Kipaş, kasarlama, merserizasyon, sürekli boyama, rotasyon baskı ve apreleme de dahil olmak üzere en son teknoloji ürünü ekipman ve teçhizatla donatılmıştır. Yıllık 25.4 milyon metre üretim kapasitesine ulaşan olanaklarıyla Kipaş tesisleri üretimin her adımında en iyi sonuca erişmeye çalışmaktadır.
Boyama Metotları: Reaktif Boyama, Dispers Boyama, Sülfür Boyama, Jet Boyama, Indanhrent Boyama
Baskı Metotları: Reaktif Baskı, Pigment Baskı, Indanhent Baskı, Sülfür Baskı
"Kalite bizim yapımızda bir önceliktir." Kipaş kumaşları kaliteleriyle dünya çapında iyi tanınırlar ve Kalite Kontrol Bölümü tarafından dikkatle kontrol edilirler. Kalite kontrol Bölümü tarafından günde 70,000 metre ürün kontrolü yapılmaktadır. Bitmiş kumaşlar ve üretim safhalarından sorunsuz geçmiş kumaşlar test edilir, onaylanır ve sonra gönderilir.

"Kipaş, Kalite Demektir." Laboratuvarımız teknik ekipmanı ve ileri test teknolojileriyle ürünlerimizi en yüksek standartlara göre test etmektedir. MARKS&SPENCER, ARCADIA, DEBENHAMS, DU-PONT, WOOLWORTHS, LITTLEWOODS firmalarından ve TSE kurumundan akreditasyonlarımız mevcuttur.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım