CAN KARDEŞ ELYAF TEKSTİL SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Can Kardeş Elyaf Uşak'ta 4.000 m² kapalı alanda 5 adet garnet makinası ve boncuk elyaf makinaları ile üretim yapmaktadır. Ev tekstil, mobilya, iplik, battaniye, oyuncak, keçe, yastık ve geo. Tekstil sektörlerindeki firmalara hammadde üretmekte ve temin etmektedir.

     1997 yılında aylık 30 ton garnet açma kapasitesi ile üretime başlayan firmamız 2011 yılında aylık 250 ton garnet açma üretimi ve 1.000 ton polyester elyaf ticaret kapasitesine ulaşmıştır.

     Firmamız sektördeki yenilikleri takip ederek, makine parçalarını yenileyerek kapasite ve kaliteyi sürekli artırmaktadır. Üretim yerinden müşterinin istediği yere şehir içi ve şehir dışı her noktaya kendi araç filomuzla ürünlerini teslim etmektedir.

     Müşterilerimizden gelen talep doğrultusunda özel olarak ve istenilen kalitede üretimlerimize devam etmeyi, ticari kimliğimiz dışında müşterilerimizin istekleri ve en önemlisi uzun yıllar boyunca müşteri memnuniyeti sağlamayı vizyonumuz olarak benimsedik.

      Ayrıca firmamız 2010 yılında yapmış olduğu ek yatırımlarla iplik üretimine de başlamış olup 1nm ile 20 nm arasında  open-end iplik de üretmektedir.

     Müşterilemize ihtiyacı olan ürünü en kısa zamanda temin etmeyi asli görev kabul etmiş bir firma olarak, siz değerli müşterilerimize gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür etmeyi borç biliriz.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım