BPRO MÜHENDİSLİK YAZILIM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

BPRO Mühendislik olarak 25 yıldır YG-AG tüm elektrik alt ve üst yapılarının oluşturulabilmesi için etüt, topolojik ölçüm, projelendirme ve hazırlanan projelerin onay işlemleri için çalışmalar yürütmekteyiz. Firmamız tüm teknolojik gelişmelere açık şekilde görevlerini başarılı bir şekilde yerine getirmektedir.

Firmamızda yer alan işinin ehli ve tecrübeli personel sayesinde, YG-OG Elektrik Dağıtım Şebekesi ve Enerji Nakil Hattı Projeleri, Uygulama ve Son Durum Projeleri,  TEDAŞ usul esasları ve yönetmeliklerine uygun olarak çok kısa bir sürede ve kaliteden ödün vermeden hazırlanmaktadır.

BPRO Mühendislik olarak yer aldığımız faaliyet ve projelerde hem verimliliği arttırmak hem de müşterilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla, Kalite Yönetim Sistemi’ni uygulamaktayız. Müşterilerimize verdiğimiz hizmetin kalitesini ve sürekliliğini sağlarken, yasal mevzuatlara ve kalite sisteminin gerektirdiği tüm şartlara uymaktayız.

Tüm projelerimizde; çalışanlarımızın bilgi ve becerilerini geliştirebilecekleri güvenli bir ortam sağlamaktayız. Sunduğumuz hizmette ve gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerde, kaliteyi yükselterek müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktayız. Ulusal ve uluslararası müşterilerimizi arttırarak daha iyi işler ortaya çıkarmayı ilke edinerek, sektörde en iyisi olmak için her geçen gün daha çok büyümekteyiz.

Güncellenecek

  • ÇED Raporları