AŞKALE ÇİMENTO SANAYİİ T.A.Ş

Aşkale Çimento’nun temelleri 1968 yılında atıldı. 1971 yılında, Erzurum’un Aşkale ilçesinde bir kamu teşekkülü olarak faaliyetine başladı ve 1993 yılında özelleştirme yolu ile ERÇİMSAN Holding tarafından satın alındı. Şirket aradan geçen zaman içerisinde Trabzon, Van, Gümüşhane, Erzincan, Bilecik ve Samsun’daki çimento fabrikaları ile sektörde önemli bir oyuncu haline geldi.  Şirketin; Erzurum-Ilıca, Erzurum-Yakutiye, Ağrı, Aşkale, Trabzon, Trabzon-Beşikdüzü, Giresun-Tirebolu, Van-Edremit, Bursa Geçit, Bursa Ovaakça, Bilecik 1-2, Samsun Canik, Samsun 19 Mayıs ve Rize’de hazır beton tesisleri bulunmaktadır.
Aşkale Çimento, 1993 yılındaki özelleştirme ile birlikte hem yatırımlarda hem de pazar payının genişletilmesi noktasında atılımda bulunmuş, geniş dağıtım ağı sayesinde müşterilerinin ürün ve hizmet ihtiyaçlarını zamanında karşılamayı başarmıştır.

Aşkale Çimento; iş mükemmelliği anlayışıyla tüm paydaşları için değer üreten, insan odaklı, güvenilir ve çevreye saygılı, değişmeyen etik değerlere sahip, bulunduğu sektörlerde lider, sürdürülebilir büyüyen bir dünya şirketidir.

Güncellenecek

  • Atık Yakma ve Beraber Yakma