DOĞUKAN METAL DÖKÜM VE HADDE SAN.

Şirketimiz Türkiye genelinde her türlü geri dönüşümü destekleyici hurda malzemeleri gerek yerinde gerekse adresimizde alım yapmaktadır. Bu sayede her türlü hurda demir, alüminyum, bakır, bronz, krom, çelik, akü, kablo çeşitleri,elektronik hurdası, plastik ve diğer metal materyaller olmak üzere yıllık 12.000ton alış-satış kapasitesine sahiptir.

Şirketimiz dürüst, güvenilir ve çalışkan bir çalışma sistemi benimsemiş, GERİ DÖNÜŞÜM sektöründe yıllardır sağlam adımlarla ilerleyerek tecrübe ve bilgi birikimi ile hızla büyüyen sayılı şirketlerden biri olmuştur. Hurda alış ve satışlarında ödeme kolaylıkları sağlamakla birlikte, müşterinin isteğine göre peşin ve vadeli alım satımlar yapılmaktadır.Bizimle çalışma ayrıcalığını yaşayan tüm müşterilerimizin memnuniyeti bizim için büyük önem taşımaktadır.

Hurda alış ve satışlarında ödeme kolaylıkları sağlamakla birlikte, müşterinin isteğine göre peşin ve vadeli alım satımlar yapılmaktadır.Bizimle çalışma ayrıcalığını yaşayan tüm müşterilerimizin memnuniyeti bizim için büyük önem taşımaktadır.

Çevre İzin ve Lisans Belgesi

  • Ambalaj Atığı Geri Kazanım
  • Hurda Metal / ÖTA İşleme