ÖZ ANTALYA VİDANJÖR VE KANAL TEMİZLİK HİZMETLERİ

Ülkemizde, sanayileşme ile birlikte ortaya çıkan genel 'çevre kirlenmesi problemi' başlığı altında en önemli kirleticilerden olan atık suların arıtılması / bertarafı önemli bir konu olarak güncelliğini korumaktadır. Bu sorunun çözümüne yönelik olarak, atık suların kaynaklandığı yerde arıtılması veya merkezi arıtma tesislerine vidanjörler ile taşınarak bertarafı alternatifleri gelişmiştir.

Özellikle sanayi ölçeğinde, mevcut atık su arıtma tesislerinde arıtılması güç olan atık suların daha donanımlı ve yüksek kapasiteye sahip arıtma tesislerine vidanjörler ile taşınması bir alternatif olarak ortaya çıkmıştır. Benzer şekilde, atık su altyapı sistemleri olmayan yerleşim yerleri ya da sanayi kuruluşları / sanayi bölgeleri, atık sularını vidanjörler ile merkezi atık su arıtma tesislerine taşıtarak bertaraf etme/ettirme yolunu seçmişlerdir.
 
Öz Antalya Vidanjör, bu ihtiyaç doğrultusunda 25 yılı aşkın süredir atık suların vidanjörler ile çekilerek, merkezi atık su arıtma tesislerine taşınması konusunda hizmet vermektedir. Bunun yanısıra vidanjör kiralama hizmetleri de, farklı periyorlar için hizmet konularımız arasında yer almaktadır.

Geçen süreç içerisinde, faaliyet alanlarımız da müşterilerimiz ihtiyaçları doğrultusunda genişlemiş, kombine kanal açma ve temizleme araçları ile güçlendirilen araç parkı ile atık su ve yağmursuyu altyapı sistemlerinin bakım-onarım ve temizliği, arıtma tesisi havuz temizliği, teknik temizlik, yüzey yıkama vb. işler de hizmet yelpazesine eklenmiştir.

Yürürlükteki kanun ve yönetmelikler çerçevesinde, güçlü araç parkımızla ve deneyimli personelimiz ile haftanın her günü ve günün her saati hizmete hazırız.

Güncellenecek

  • Lisanslı Taşımacılık