ANADOLU FLYGT POMPA PAZ. VE TİC. A.Ş.

Xylem. Eski Yunanca’ dan gelen ve bitkilerde kökten yapraklara su taşıyan dokuya verilen isimdir. Xylem, en zor su ve atık su sorunlarına yerel çözümler bulmaya odaklanarak geniş kapsamlı uygulamalarda uzmanlık gösteriyor. Su merkezli işimizdeki mühendislik verimliliğini en iyi yani doğada bulunan su taşımasıyla birleştirerek vurguluyor. Xylem çalışanları için ismimiz, müşterilerimizin en zorlu su problemlerini çözerken ve akışkan teknolojisi uygulamaları ile su çözümleri için sektör standartlarını belirlerken değerlerimizi yaşama sözümüzün bir simgesidir.

Xylem, 31 Ekim 2011’de ITT Corporation’dan ayrılışını tamamlamıştır. Xylem, 150’den fazla ülkedeki “tutkulu, yetenekli ve tecrübeli iş gücü” ile oluşan faaliyetleri, sektör lideri tanınmış markaları, su çözümü ürünleri, 3,8 milyar dolarlık 2011 yılı geliri ile tüm dünyada toplumların yaşamında bir fark yaratma kararlılığıyla, lider bir global su teknolojileri şirketi olarak yeni bir sayfa açmıştır.

Xylem, Su Çözümleri, Akış Kontrolü, Analitik ile Konut ve Ticari Su olmak üzere dört iş biriminden oluşur. Bu dört iş birimi, yeni gelişen ihtiyaçları tahmin edip bunlara ağırlık veririyor. Aynı zamanda, suyun çevrimi boyunca bütün evrelerini kapsayacak çeşitlilikteki uygulamalarda uzmanlık sunuyor.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Toplama/Ayırma