EMRE METAL ENTEGRE ATIK GERİ DÖNÜŞÜM

1992 Yılında İstanbul, Kartal ilçesinde kurulan Emre Metal Geri Dönüşüm, 2007 yılına kadar hurda metal ve değerli madenler ticareti, elektronik hurda ve imha hizmetleri ile faaliyetlerini sürdürmüş, 2007 yılında geldiğinde İstanbul, Tuzla ilçesinde tesis yatırımı ve Çevre&İzin lisans çalışmalarını tamamlamıştır. Kurduğu Entegre atık geri dönüşüm tesisi ile atık üreticilerine Toplam Atık Yönetimi hizmeti sunmaktadır. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yetki ve izin lisansları ile birlikte çevre kanunu kapsamında yönetmelikler, tebliğler, genelge yayımları ve yasal mevzuat çerçevesi içerisinde geri dönüşüm faaliyetlerini sürdürmektedir.  Sektörün ihtiyacı olan tecrübe ve birikimlerini her geçen gün sürekli iyileştirme hedefleri doğrultusunda geliştirmeye devam ediyor.

 
Atık yönetimi hizmeti verilen tedarikçiler ile uyum içinde çalışarak; onların bu alandaki sorumluluklarını ve sorunlarını azaltacak projeler geliştirip uygulayarak çevresel sürdürülebilirlik planlarına katkıda bulunmaya özen gösteriyor.
 

Emre Metal Geri Dönüşüm, uzun dönem planları ve hedefleri doğrultusunda dünyadaki yeni teknolojileri takip ederek; atıkların azaltılmasını, düzenli depolama sahalarına giden atıkların geri dönüşüm sistemine dahil edilmesini ve geri dönüşümü zor olan veya geri dönüşümü mümkün olmayan atıkların farklı çözümlerde kullanılabilmesini sağlamayı amaçlıyor.

 

Çevre İzin ve Lisans Belgesi

  • Tehlikesiz Atık Toplama/Ayırma