YEŞİL ÇEVRE GERİ DÖNÜŞÜM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Sürekli tüketime alıştırılan insan doğduğu günden beri tüketen bir varlıktır. Dünya nüfusunun gün geçtikçe artması katı atık üretiminin artmasına da neden olmaktadır. Tabi kaynaklarının sınırsız olmadığı, dikkatlice kullanılmadığı takdirde bir gün bu kaynakların tükeneceği şüphesizdir. Kaynak israfını önlemenin yanında, hayat standartlarını yükseltme çabaları ve ortaya çıkan enerji krizi ile bu gerçeği gören gelişmiş ülkeler atıklarını geri kazanılmasını ve tekrar kullanılması içim yöntemler aramış ve geliştirmişlerdir.

Her türlü atık kağıt, karton, mukavva ile plastik, metal gibi her türlü malzemeden yapılmış ambalaj atıklarını (kağıt karton, PE, PP, PET, PVC, cam, metal, teneke vb.) toplamak, ayırmak, balyalamak, presleyerek geri dönüşüm tesislerine sevk yapmaktır.

Apartman, site yönetimleri, okullar, üniversiteler, kamu kurum ve kuruluşları, hastaneler, oteller, lokantalar, büfeler, şehirlerarası otobüs terminalleri, demiryolu istasyonları, limanlar, sağlık kuruluşları, spor kompleksleri, marketler, satış noktaları, iş ve alışveriş merkezleri, stadyumlar gibi ambalaj atığının oluştuğu benzeri yerler, ambalaj atıklarını toplamaktayız. Her yıl düzenli olarak okullara ambalaj atıklarının geri dönüşümü hakkında belediye birlikte eğitimler vermekteyiz.

Geçici Faaliyet Belgesi

TAT Belgesi

  • Tehlikesiz Atık Toplama/Ayırma