DEMPO GIDA AMBALAJ VE NAKLİYECİLİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

8 Haziran 1997'de sektöründe öncü bir firma misyonuyla DEMPO sektöre ilk adımını attı. İlk ambalaj üretimi 50x70 ebatıyla, 54 gram olarak kayıtlara geçti. O günden 2003'e kadar 
Çift yönde gerdirme işlemi yapılarak elde edilen ambalaj malzemesi BOPP Lamineli Torba, Türkiye sektörüne ilk olarak tarafımızdan kazandırıldı.
Sürekli büyüyen firmamızda kapasite artışı yapılarak büyümeye gidildi ve fabrikamıza eklediğimiz yeni makinelerle gücümüze güç kattık.
Eğitim alanında da bir ilke imza attık. Karatay Halk Eğitim Merkezi ile beraber yürüttüğümüz çalışmada "Yuvarlak Dokuma Mesleki Eğitim" modülünü yazarak sektörün mesleki eğitim sertifalarını veren ilk firma olduk.
Şirketimiz bünyesinde ilk AR-GE çalışmalarımıza başladık.
AR-GE altyapımızı genişleştik ve meyvelerini ilk defa PP+ Kraft ürününü ortaya çıkararak toplamaya başladık. Yıllık üretim kapasitemizi, 60 milyon adetten 160 milyon adete çıkararak büyük bir ivme kazandık.
Biz geliştikçe yatırımlar da büyüdü. 2016'da dev bir yatırımla son teknoloji ürünleri bünyemize kattık.
Firmamıza Avrupa'da marka tescilini kazandırdık. Bugün 24 ülkeye, 240'tan fazla çalışanı ve yılda 160 milyonluk üretim kapasitesiyle "daima ileri" misyonumuzu taçlandırmış bulunmaktayız. Son teknoloji yatırımlarımız ve disiplinli çalışma prensiplerimizle de piyasadaki değerimize değer katmaya devam etmekteyiz. DEMPO olarak AR-GE kültürüne verdiğimiz değerle çalışmalarımızı titizlikle devam ettirmekte ve bir çok yeniliği sektöre kazandırmayı ilke edinmiş durumdayız. Şirketimiz aldığı belgelerle toplum sağlığını, hijyeni ve çevreye duyarlılığı ilke edinmiş; başarısını ise yönetim anlayışına, profesyonel kadrosuna ve müşteri taleplerine kaliteli çözümler sunma anlayışıyla sürdürmektedir.

Adr Belgesi

  • Ambalaj Atığı Geri Kazanım
  • Hava Emisyon