BOS PLASTİK AMBALAJ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Bos Plastik Ambalaj Denizli'de kurulmuştur. Firmamız Plastik Poşet ve Ambalaj Ürünleri gibi bir çok ürün grubunda Alçak Yoğunluklu ve Yüksek Yoğunluklu Polietilen ürünleri üretmektedir.
Firmamız Rulo Çöp Poşeti, Taşıma Poşetleri, Zirai Filmler, Shrink Film, Ağır Hizmet Torbaları, Tıbbi Atık Torbaları imalatçısı ve ihracatçısıdır.
''PB PROBAG'' markamız ile Rulo Çöp Poşetleri, ''Ege Star'' ve ''Güvenal'' markamız ile Alışveriş Poşetleri üretimlerimiz yapılmaktadır. Ürünlerimiz yurt içinde bayiliklerimiz ve toptancılarımız ile kullanıcılar ile buluşmakta ve yurt dışında bir çok ülkede müşterilerimizin ihtiyacını karşılamaktadır.
Bos Plastik Ambalaj olarak misyonumuz tecrübeli üretim kadrosuyla siz değerli müşterilerimize ürünlerimizi kaliteli, dayanıklı, uygun fiyatlı ve hızlı bir şekilde temin etmektir.
Gelecek hedefimiz insan sağlığını tehdit etmeyen ve çevreye duyarlı ürün çeşitlerine sahip olarak, müşteri memnuniyetini önde tutup, geri dönüşümlü ürünlerde öncü olmak ve uluslararası kalite standartlarında yüksek üretim yapmaktır. 

Güncellenecek

  • Ambalaj Atığı Toplama ve Ayırma Tip 3