OMEGA PALET SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Omega Grup şirketleri olarak; ahşap ambalaj malzemesi ve yıllık 3.500.000 adetlik ahşap palet üretim kapasitemizle , 50.000 m2 açık, 30.000 m2. kapalı alan içerisinde kurulmuş üretim tesislerimizde , toplam sahip olma maliyetlerinde ürünler üreterek en kaliteliyi en uygun fiyata siz değerli iş ortaklarımıza zaman ve kapasite problemi yaşamadan ulaştırmak için çalışıyoruz.

İzmir Torbalı'daki tesislerinde Türkiye’nin en yüksek kapasitede ağaç alımı yapan firmalarından biri olarak kalmıyor, orman atıklarını pelet yapımında kullanarak doğayla dostluğumuzu pekiştiriyoruz.
Taşıma zincirinin hemen her alanında paletlerimizle sizlere destek sağlıyor, ürünleriniz zarar görmesin diye en iyisini üretiyoruz.
İşimiz kadar çalışanlarımızı da önemsiyor, iş güvenliği ve kalite standartlarına özenle dikkat ediyoruz.
Doğa ile insanın birleşiminden oluşan tüm bu süreçleri ekolojik dengeye zarar vermeden sürdürüyor, doğanın en ufacık parçasını israf etmiyoruz. Ağacı palet haline getirirken tutuşturulması muhtemel atıklardan arınan doğayı yangınlara karşı koruyor, kalan parçaları cips haline getirip farklı iş kollarına hammadde olarak ulaştırıyoruz.
Türkiye palet sektöründe müşteri portföyümüz ve iş prensiplerimiz ile örnek bir lider olmaya çalışırken, hızla büyüyüp gelişen teknolojinin tüm imkanlarını sizler için kullanıyor , her geçen gün sektördeki yerimizi arttırıyoruz.
İşte biz tüm bunları bu günün yatırımlarını yarının hayalleriyle birleştirip “ müşterilerimiz velinimetimizdir” anlayışıyla sizleri mutlu etmek için yapıyoruz.

Sizleri de bu doğa ile insanın dostluğunun , uzun yolculuğunun bir parçası olmaya bekliyoruz.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım