MRS KAĞIT KARTON SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ BALIKESİR

Temelleri 2013 yılında Balıkesir Organize Sanayi Bölgesinde atılan MRS Kâğıt Karton San. ve Tic. Ltd. Şti., 2016 yılının başından bu yana karton üretimi yapmaktadır.
Atık kağıtların geri dönüştürülmesi sureti ile yapılan üretim hem ülkemiz adına çevre duyarlılığına hem de ihracat ile bölge ve ülke kalkınmasına katkı sağlamayı, yurt içindeki müşterilerin ise hammadde tedarikinde dış piyasaya olan bağımlılıklarını ortadan kaldırmayı hedeflemektedir.
Şirketimiz, içinde bulunduğumuz dijital enformatik çağın gerekleriyle uyumlu, sosyal sorumluluk sahibi, çevreye duyarlı genç ve dinamik bir ekip tarafından yönetilmektedir.
Sektördeki en genç firma olmamıza karşın grup şirketlerinin karton masura ve makine üretimindeki 25 yıllık tecrübesini birleştirerek mevcut üretim tekniklerimizi sürekli geliştirmekteyiz. Üretim kalitemizi ve kapasitemizi yükseltmek için yatırımlarımıza, daha sofistike ürünler geliştirebilmek için de ar-ge çalışmalarımıza devam etmekteyiz.
Hedefimiz, “geri dönüşüm” ile ileriye giderek daha duyarlı daha kaliteli ve daha hızlı hizmet ile sürekli ve sürdürülebilir büyüme yakalamaktır.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım