ZEKİ ÇAVUŞ PLASTİK AMBALAJ TEKSTİL HAYVANCILIK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ MUSTAFAKEMALPAŞA ŞUBESİ

2010 yılında başlamış olduğumuz hammadde granül üretimi ve plastik yıkama kırma  işinde sektörde haklı yerimize ulaşmış durumdayız.

İşimize verdiğimiz önem titizlik ve sabırla şu an 750 ton kapasiteye çıkmış durumdayız 2021 Yılı hedefimiz 1250 ton hammadde üretimidir. Teknolojiye ayak uydurarak en son model makinalarımız ve kadromuzla beraber işimizde en iyi olma çabasındayız plastik enjeksiyon sektörü dahil olmak üzere sektörde plastik hammadde ihtiyacı olan tüm işletmelere yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Ürünlerimiz titiz bir çalışma sonucu elde edilen ve piyasada eşine nadir rastlayabileceğiniz kalitededir.

Ürünlerimiz

Orjinal ürünümüzde kesinlikle streç dahil yoktur, saf naylondur. Karbeyaz mamül elde edebileceğiniz kalitededir, orjinal petkim ayarındadır. Ara kalitemizin içinde kesinlikle renkli yoktur saf ara kalitededir şeffafa yakın bir mamül elde edersiniz renklimiz naylon renklisidir yumuşak ve çok kaliteli bir üründür yüksek kalitede çöp torbası ve bu tür mamüllerde kullanabilirsiniz.granul üretiminin yanı sıra pp ve hdpe kırma ve yıkama tesisimizide faaliyet alanımıza eklemiş bulunmaktayız.

Ürünlerimizin imalatında özel üretim elek kullanmaktayız asla pislik tel ve metal parçaları çıkma olasılığı dahi yoktur. Makinalarımız 2020 model olup özel üretim makinalardır.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım