TURUNÇLAR AMBALAJ SAN VE TİC LTD ŞTİ

2005 yılından itibaren Avrupa Birliği, ağaç zararlılarının ülkeye girmesini önlemek için tüm ambalaj ürünlerinin ısıl işlem ve fümigasyon yöntemiyle zararlılardan arındırıldığının belgelenmesini istemekte. Düzce fabrikamızda 12.000 m2 alan üzerinde 2500 m2 kapalı alanlı tam otomatik makinalar ile EUR / EPAL  palet üretimi gerçekleştirilmektedir. Diğer üretimlerimiz ise İstanbul Hadımköy'de bulunan 3000 m2 üzerinde 1000 m2 kapalı alanlı tam otomatik makinalarımızla, siz degerli müşterilerimizin isteklerini yerine getirmektedir.

1984'de hizmete başlayan Turunçlar Ambalaj bugün av. kriterlerine uygun palet, kafes ve sandıklar üretiyor. Dayanıklı standartlara %100 uyumlu ürünleriyle Turunçlar Ambalaj; ithalat ve ihracat firmalarına, nakliyecilere ve bir çok farklı sektörde geniş bir yelpazeye hizmet veriyor. Ülkemiz Avrupa Birliği'ne her geçen gün yaklaşırken bu süreçte standardizasyon çalışmaları da sürüyor.

Edirnede  38.000 m2 üzerine kurulu 14.500 m2 kapalı alanı bulunan fabrikamızda hertürlü ahşap dekoratif ürünler ve palet üretimlerimiz mevcuttur.

Bizim görevimiz AB üye ülkeleriyle anlaşma yapan ihracatçı sanayimizle birlikte ortak sorumluluk taşımak ve bu sorumluluğumuzu standartlara tam olarak yansıtarak üretim yapmaktır. Hadımköy 'deki firmamızda ürettiğimiz paletlerin yük taşıma kapasitesi 6 ton'a kadar çıkabilir. Nem oranı ayarlanmış ürünlerimizi kullananlar sağlamlığı ile sağladıkları kolaylıkları bilirler.

Çevre İzin ve Lisans Belgesi

  • Ambalaj Atığı Geri Kazanım
  • Hava Emisyon