GENSA TEKNİK YAPI KİMYA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

GENSA KİMYA SANAYİ VE TİCARET AŞ olarak yaklaşık 35 yıldır önce GEBZE de daha sonra, kapasitemizi arttırmak ve yeni ürünlerimizi üretime koymak için BANDIRMA Organize Sanayi Bölgesinde 16.000.m2 arsa üzerine inşa ettiğimiz yeni fabrikamız 2013 yılında üretime başlamıştır.


GENSA şirketler grubu içersinde faaliyetlerini sürdüren yurt içinde ve dışında 4 şirketimiz bulunmaktadır.

Grubun ana şirketi GENSA Türkiye de kendi dalında hep ilklere imza atmıştır.

-Türkiye, Ortadoğu ve Balkanlar da 35 yıldan bu yana Kaynak Elektrod malzemeleri üreten tek firmadır.

-Yine, Türkiye ve Orta Asya da ilk çift cam kimyasalları, Thiokol diye bilinen sealantlar, Butyl, Hotmelt ve çeşitli kalınlıklarda, genişliklerde şerit halinde butyl esaslı BUTYL BANT dediğimiz malzemelerin ilk üreticisidir.

GENSA halen ürettiği ürünleri Amerika dan Japonya ya kadar Dünyanın değişik 32 ülkesine ihraç etmektedir.

Kendi dalında İMMİB İhracatçılar birliğinin YILDIZ İhracatçılar listesinde, en yüksek ihracat yapan firmalar arasında ilk 5 firma arasına girmiş ve  son 10 yıl içinde 2. lik, 3.lük 4.cülük gibi ihracat ödülleri almıştır.

GENSA hali hazırda 20 yıldır DIN EN ISO 9001  sertifikasına sahiptir. Üretimlerimizin tümü Ar-ge ağırlıklıdır. Kendi know-how ve teknolojilerini bu şekilde yaratmıştır.

Bandırma Organize Sanayi deki yeni fabrikasında Kaynak Elektrod malzemeleri ve geliştirilmiş yeni formülleri ile Avrupa standartları ve kalitesinin üstünde ısıcam kimyasallarını ( Butyl, Hotmelt ve çeşitli kalınlıklarda, genişliklerde şerit halinde butyl esaslı BUTYL BANT ) üretmektedir.

Halen yurtdışından gelen bu ürünlerin üretimini ülkemize kazandırmanın gururunu taşıyoruz.

Bu önemli Teknolojik ürünlerin Türkiye' de üretilmesi ile ülkemize yaptığımız katkıdan ve dünyanın 32 ülkesindeki kaynak elektrod firmalarına başarı ile hizmet vermekten dolayı gururluyuz.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Toplama/Ayırma