ROTA KAĞIT GERİ DÖNÜŞÜM SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Rota hurda metal firması olarak istanbul ve çevre İllerinde başarılı ve güvenilir bir şekilde faaliyetlerini sürdürmektedir.

 Hurda fiyatları konusunda metal borsasından faydalanan firmamız en güncel fiyatlar ile hurdalarınızı adresinizden teslim almaktadır. Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet veren firmamız siz değerli müşterilerimize her zaman kaliteli hizmet sunmak için çalışmaktadır.

 Toplu olarak her türlü hurdanızı satmak veya hurda almak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Firmamız esenyurt ilçesinde hurda hizmetlerini başarıyla sunmaktan ziyade hurdalarınızı doğaya tekrar geri dönüşüm sağlayarak kazandırmaktadır.

 Kendimize ait nakliye araçlarımızla, Hurda Metal ile döküm ve demir çelik sektörüne ham madde tedarik etmeye başlamıştır. Firmamız müşterilerine dinamik bir ekip çalışması ile hızlı ve rekabetçi avantajlar sunmaktadır. sektörün önde gelen firmaları arasındadır.

 

Kaliteli ve zamanında hizmet ile adı anılan bir firma olarak %100 müşteri memnuniyeti sağlamak ve tedarikçilerimiz ile karşılıklı güvene dayalı olan uzun vadeli işbirlikleri kurmak.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Toplama/Ayırma