ZEM RAF MAKİNA METAL GERİ DÖNÜŞÜM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

40+ yıllık tecrübesiyle geçmişten bugüne çağın gereksinimlerini yakalayarak sektörün standartlarının üstünde hizmet sunan Türkiye’nin ender ve önder şirketidir. Genç, vizyonlu ve dinamik kadrosu ile Zem Raf Sistemleri A.Ş. sektörün lideri ve en inovatif  şirketidir.

Zem Raf Sistemleri A.Ş. duruşu ve felsefesiyle 9000 m2 alanda binlerce ton stok, yüzlerce çesit ürün yelpazesi ve 45+ kişilik  genç ve dinamik kadrosu ile müşterilerine hizmet sunmaktadır. Profesyonel, donanımlı ve deneyimli satış ekibiyle müşterilerine ücretsiz danışmanlık, proje çizimi ve ürün standartlarına özen göstererek detaylı teklif dosyası sunmaktadır.

Müşterilerine en uygun ürünü göndermek ve ihtiyaçlarına tam anlamıyla cevap verebilmek için satın aldığı ürünleri tasnif(ayrıştırma), boylama(kesme), tamirat-tadilat, kaynak, boyama ve sevk ederken temizleme vb. gibi detaylı işlemlerden geçirmektedir. Yukarıdaki detaylı islemlerin haricinde Zem Raf Sistemleri, birçok ürünü de kendi bünyesinde üretebilmektedir.

Üretim ve tadilat esnasında ihtiyaç duyulabilecek bütün sıfır aksesuarlar (ayak papucu, pim, civata, dübel, diyagonal, konnektör, sac ve profil hammaddesi v.s) her zaman Zem Raf Sistemleri A.Ş. stoklarında müşterileri için hazır bulunmaktadır.

Zem Raf Sistemleri A.Ş. çağın gereksinimleri ve sektörün standartlarına dikkat eden bir şirkettir. Sürdürülebilir müşteri memnuniyeti için makineleşme ve gerekli teknolojik yatırımları(yazılım, çizim programları vb.) kaliteden ödün vermeksizin müşterilerinin hizmetine sunmaktadır. Zem Raf Sistemleri A.Ş. bünyesinde bulunan sıfır ve ikinci el raf sistemleri ile birbirinden farklı çözüm sunan raf modelleri ile müşterilerine en iyi hizmeti sunar.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Toplama/Ayırma