SADIKLI GRUP GERİ DÖNÜŞÜM

SADIKLI GRUP 1994 yılında Hurda metallerin alım satımını yapmak, sanayimiz için yarı mamul ve hammadde üretmek için İzmir’de kurulmuş olup hurda dökümü ve besicilik alanında da iştiraklerini genişleterek büyümeye devam etmektedir. Ülkemizde üretim yapan firmalar için önemli bir hammadde tedarikçisi olmakla birlikte yaptığı yatırımlarla geleceğe emin adımlarla ilerlemektedir.

Günümüzde ise hurda kablo, hurda krom, demir ve plastik hurdaları da dahil olmak üzere tüm metal ve plastik çeşitlerinin alımı yapılmaktadır. Bu hurdalardan üretilen mamül ve yarı mamüllerin satışı konusunda da faaliyet göstermektedir.

Grup bünyemizde kurmuş olduğumuz ergitme (döküm) fırınlarında alüminyum, bakır ve bakır alaşımları olmak üzere metalleri ergiterek külçe dökmektedir.

Ayrıca hurda kablo kırma tesisi ile piyasada çıkan hurda kabloları işlemekte, bakır ve plastiği birbirinden ayrıştırmaktadır.

Şu anda 35.000 tonluk yıllık işleme kapasitesiyle sektörde önemli bir yere sahiptir.

Sadıklı Grup olarak Tarım ve Hayvancılık sektöründe de yapılan yatırımlarla farklı sektörde de büyümeyi hedeflemektedir.

SADIKLI GRUP; ülkemize, milli ekonomiye, çevreye daha faydalı bir kurum olmak, etiklik ve dürüstlük ilkesinden ödün vermeden, sektöründe öncü firma olmak üzere çalışmalarına devam etmektedir.

Müşteri odaklı bir firma olma hedefi doğrultusunda ve bu hedefe yönelik kurmuş olduğumuz kalite yönetim sistemini, iş süreçlerini ve bunları uygulayan insan kaynaklarımızı geliştirerek, ürünlerimizin ve hizmetlerimizin kalitesini arttırmak için çalışıyoruz. Toplumsal hassasiyetlere azami dikkati gösteriyoruz, çevreye duyarlıyız ve geri dönüşümün önemini biliyoruz.
 
Gelecek nesiller için çalışıyoruz...

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Toplama/Ayırma