ALMİN ALÜMİNYUM PROFİL SANAYİ VE TİC LTD.ŞTİ.

2006 yılında kurulan Almin Alüminyum, Türkiye’nin önde gelen alüminyum profil üreticilerindendir. 12.500 m2 kapalı alan, 5.000 m2 açık alan olmak üzere toplam 17.500 m2 alan üzerinde kurulu, teknolojik donanımı yüksek, modern fabrikası ve uzman mühendis kadrosuyla 8.000 ton/yıl üretim kapasitesine sahiptir.

Almin Alüminyum, tecrübeli ve konusunda uzman profesyonel ekibi ile hassas toleranslı, özel alaşımlı, üstün nitelikli alüminyum profil üretiminde uzmanlaşmıştır.

Almin, Kalıp imalatı, profil üretimi, elektrostatik toz boyama tesisi, eloksal yüzey kaplama tesisleri ile talaşlı imalat operasyonları ve diğer üretimin tekniklerini entegre hizmet anlayışı içerisinde ve müşterilerimizin güvenini kazanacak kalite ve hızda sürdürmektedir.

Alüminyum profil sektöründe sürekli gelişmeyi ve öncü olmayı hedefleyen Almin Alüminyum kalite sistem çalışmalarıyla da bu amaca ulaşmak için hızlı adımlarla ilerlemektedir. TSE, ISO 9001-2015, ISO 14001 VE OHSAS 18001 yönetim sistemleri sertifikalarının yanı sıra firmamız eloksal yüzey işlem uygulamaları için QUALANOD belgesinin tüm gerekliliklerini yerine getirmiştir.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım