TANRIÖVER MENSUCAT AKARYAKIT TAŞIMACILIK GIDA İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Tanrıöver Mensucat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 2004 yılında Kahramanmaraş’ın Türkoğlu İlçesinde faaliyetine başlamış , hızlı bir şekilde büyüyerek tekstil teleflerinin geri dönüşümünü sağlayan bir kuruluş olmuştur.

            Toplam 22500 m² alana sahip bunun 5500 m² kapalı alan olup aylık geri dönüşüme esas aldığı hammadde 1200 ton civarındadır. Hammadde ihtiyacını yurt içindeki ring iplik fabrikalarının hallaçlarından temin etmektedir.           

            Tanrıöver Mensucat, iplik fabrikalarının atıklarının geri dönüşümünü sağlayarak ülke ekonomisine kazandırılmasında önemli bir rol üstlenmektedir.

            Çevre Şehircilik Bakanlığının Tehlikesiz ve inert atıklarının geri kazanımı tebliği ile ilgili belgeli bir kuruluştur.

            Firmamız ARGE çalışmalarına, müşteri memnuniyetine ve imal ettiği ürünleri eksiksiz, hatasız bir şekilde zamanında teslim etmeyi ve pazarladığı ürünün arkasında durmayı ilke edinmiştir. Firmamızın ürün kalitesiyle ilgili yatırımları devam etmektedir. Sürekli kendini yenileyerek daha verimli olma çabası devam edecektir.

              Ürünlerimizi Türkiye geneli Open-end iplik fabrikaları ve hidrofil pamuk üretimi yapan fabrikalara pazarlamaktayız. Bunun yanında tüccarlar aracılığıyla yurt dışına da gönderilmektedir.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Toplama/Ayırma