YILMAZ KARDEŞLER ÇELİK METAL NAKLİYE SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. OSTİM ŞUBESİ

Yılmaz Kardeşler Çelik Metal Nak. San. ve Tic. Ltd. Şti. 1989 yılında Ankara’da kuruldu. Hurda sektöründe, Ankara piyasasında önemli bir yere sahip olan Yılmaz Kardeşler, Türkiye’nin önde gelen sanayi kuruluşlarından hurda alımı yapmaktadır. Her çeşit hurdayı değerinden nakit olarak alan Yılmaz Kardeşler; Bakır Hurdası, Sarı Hurda, Alüminyum Hurdası, Çinko Hurdası, Kurşun Hurdası, Demir Çelik Hurdası, Talaş, Krom Hurda, Nikel Hurda, PVC Hurdası ve Plastik Hurda çeşitlerinin alımı ve satımında faaliyet göstermektedir.

Ankara Hurdacılar Sitesi’nde 700 m2 kapalı, 500 m2 açık alanda yıllık yaklaşık 25 - 30 bin ton hurda alım-satımı gerçekleştirmektedir. Sektörde 20 yılı aşkın tecrübesi ve birikimi ile teknolojiyi yakından takip eden Yılmaz Kardeşler, günümüz şartlarının gerektirdiği araç ve ekipmanlarla söz verilen zamanda ve söz verilen kalitede teslimat garantisi vermektedir.

Yılmaz Kardeşler, hurda sektöründe geçirdiği yıllar boyunca çalıştığı tüm müşterilerini memnun etmek üzerine çaba sarf etmiş ve her daim müşteri memnuniyetini ön planda tutmuştur. İhtiyaçlarınıza ve zamanınıza gerekli önemli gösteren Yılmaz Kardeşler, müşterilerine verdiği bu değerin ödülünü referanslarını her geçen gün arttırarak almaktadır.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım