ÇİFTEL KAĞITÇILIK AMBALAJ ATIKLARI GERİ DÖNÜŞÜMÜ HURDA METAL İNŞAAT NAKLİYE SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Çiftel Kağıtçılık Hurdacılık ve Geri Dönüşüm; müşteri odaklı olmakla birlikte; karşılıklı güvene dayalı, üstün kalitede hizmet sunmayı amaçlayarak, hurdanızı değerinden almakta ve geri dönüşüm ile hem ülke ekonomisine hem de doğaya katkıda bulunmaktadır. Firmamız Çiftel Kağıtçılık Hurdacılık ve Geri Dönüşüm; Ankara genelinde 35 yılı aşkın süredir metal ve kağıt geri dönüşümü üzerine hizmet yürüterek her çeşit hurdanızı değerinden almaktadır.

Hurda; genel olarak yeniden kullanılabilme özelliğini yitirmiş, işlevsel olarak bir değeri olmayan bütün madde ve malzemelere verilen isimdir. Sanayi ve ekonomi açısından gelişmiş olan ülkelerde hurdalar yeni ürünler kadar değerlidir. Bunun sebebi ise genellikle geri dönüşüm işleminde kullanmalarıdır.


Hurda haline gelmiş endüstriyel üretim fazlası olan atıklar farklı ürünlere dönüştürülerek, farklı sektörlerde de kullanılabilmektedir. Çiftel Kağıtçılık ve Geri Dönüşüm, yaptığı işin son derece bilincinde olup; hurda konusunda geleceğimize can vermektedir. Siz de değerinden alış – veriş yapmak istiyorsanız mutlaka Çiftel Kağıtçılık ve Hurdacılığın kapısını çalın.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım