ÖNCÜ KROM ÇELİK İMALAT MONTAJ NAKLİYAT İNŞAAT MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ.

Şirketimiz  Öncü Krom Çelik İmalat San. Tic. Ltd. Şti., Meriç ÖNCEL ve Hakan ÖNCEL tarafından kurulmuştur.

Uzun yıllar  başta  gıda sektöründe yurt içi ve yurt dışı tecrübeleri edinen şirket kurucuları Meriç ÖNCEL  ve   Hakan ÖNCEL daha sonrasında bu bilgi birikimleri ve işbirliklerini  2006 yılında Adana Metal Sanayi Sitesi’nde 150 m² lik bir iş yerinde Öncü Krom Çelik  San. Tic. Ltd. Şti. adı altında çalışmalarımız başlamıştır.

Başta kalite ve müşteri memnuniyeti odaklı yapılan birçok başarılı çalışmalar sonucunda hızla gelişerek 2009 yılında Adana Orta Ölçekli Sanayi Sitesinde  tamamen kendi özkaynakları ile yaptıkları 1250 m²’lik  fabrikalarında , en teknolojik ekipmanlarla makina parklarını ve sertifikalı kalifiye eleman sayılarını artırarak devam etmiştir.

Fabrikamızdaki yoğun iş potansiyelleri ve başta büyük kurumsal şirketlerle yapılan kontratlı proje ve portföyümüzün artması sonucunda Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi’de metal sanayi sektöründe yeni fabrikamızın inşaasını tamamladık. Tamamen kendi özkaynaklarımızla devreye almış olduğumuz bu  fabrikamız 10.000 m² arazi üzerinden kurulu idari bina   954 m² ,  imalat sahası   5828 m² , 17 m çatı  yüksekliğine sahiptir..

Kalite, iş disiplini, dürüst ticaret anlayışı ve milli kaynaklarımızın en optimum şekilde değerlendirilmesi hususlarında yakalamış olduğumuz momentumu sürdürülebilir kılmak ve ülkemizde daha büyük istihdamlar yaratabilmek gayesiyle yeni fabrikamızda hizmet vermeye devam etmekteyiz.

Bugüne kadar sektöründe birçok başarılı işe imza atmış ve takdir dolu iş bitirme mektupları ile müşteri memnuniyetlerini kazanmış zanaatkarlar olarak ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz.

Saygılarımızla,

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım