ARSLANLAR GERİ DÖNÜŞÜM

Arslan Kağıt Geri Dönüşüm olarak, her türlü hurda ve atık kağıtlarınızı yerinde ve değerinde alarak hem ülke ekonomisine katkı sunarken hemde ormanların ve çevrenin korunarak sürdürülebilir bir dünya için çalışıyoruz.

Kullandığınız kitap, defter, gazete, kağıt ambalaj atıkları, imhası gereken arşiv evraklarınızı çöpe atmayarak binlerce ağacı kurtarabilirsiniz. Sürdürülebilir bir çevre ve gelecek için SIFIR ATIK. Kağıt, geri dönüşümü en kolay olan atıklardandır. Kağıt ve ambalaj atıkları atık zincirinde önde gelen atık türlerindendir. Bu yüzden geri dönüşümleri çevreye fayda sağlarken üretimi esnasında kesilen ağaç sayısı azalacak enerji tasarrufu ile sürdürülebilir bir çevre sağlayacaktır

Firmamız, her türlü atık ve hurda kağıtlarınızı teslim alma ihtiyaçlarınıza göre haftalık, iki haftada bir, ayda bir veya işinize uygun başka bir sıklıkta yerinde teslim almaktadır.

Arslan Geri Dönüşüm Sistemleri, işletmenizin tüm kağıt ve karton geri dönüşüm ihtiyaçlarını çözen eksiksiz bir atık yönetimi çözümü sunar.

Her türlü hurda kağıt, kırpıntı kağıt, Okullarda Toplanan Hurda ve Atık Kağıtlar, hurda matbaa talaşı, Beyaz Hurda ve Atık Kağıt, Poz A ( Kraft ), Poz B ( Oluklu kağıt ), Poz C ( Karışık kağıt ) kağıt alımı yapmakta olan firmamız başta İzmir olmak üzere tüm Ege Bölgesine hizmet sunmaktadır.

TAT Belgesi

  • Tehlikesiz Atık Toplama/Ayırma