ESSEL SELÜLOZ VE KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ÇAYCUMA ŞUBESİ

Essel Selüloz ve Kâğıt Sanayi Tic. A.ş. olarak fabrikamız 2005 yılında, Zonguldak Çaycuma'da 67 dönüm arazi üzerine kuruldu. İtalyan Celli firması tarafından kurulan makinelerimiz ile tam kapasite çalışarak günde 70 ton, yılda 26.000 ton üretim kapasitesiyle, tuvalet kağıdı, peçete, dispanser peçete, kağıt havlu, kutu mendil, dispanser havlu ve Z peçete gibi değişik gramajlarda yaklaşık 600 çeşit ürün imal etmekteyiz.

Dünya'nın en kaliteli selülozları ile üretimlerimizin tümünü %100 selüloz kullanarak gerçekleştirmekteyiz. Essel Kağıt olarak gerçekleştirdiğimiz üretimlerimizin tümü birinci kalite kağıt olup, makinelerimizin hiçbirinde kesinlikle artık madde kullanılmamaktadır.

Essel Selüloz ve Kâğıt Sanayi Tic. A.ş. olarak fabrikamız 2015 yılında Osmaniye OSB’de 25 dönüm arazi üzerine kuruldu. İtalyan Recard firması tarafından kurulan makinelerimiz ile tam kapasite çalışarak günde 130 ton, yılda 50.000 ton üretim kapasitesiyle, tuvalet kağıdı, peçete, dispanser peçete, kağıt havlu, kutu mendil, dispanser havlu ve Z peçete gibi değişik gramajlarda yaklaşık 600 çeşit ürün imal etmekteyiz.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Toplama/Ayırma