GİMSA İNŞAAT SANAYİ.TİCARET TURİZM İTH.İHR.LTD.ŞTİ.

1989 yılında Gimsa İnşaat olarak kurulan şirketimiz; İstanbul, Kayışdağı, Ferhatpaşa ve Caddebostan’da faaliyetine devam etmektedir.

2003 yılında da Gimsa Yapı olarak şirketimize Kaba İnşaat- Konut Projeleri (yap-sat) katarak bu konuda da hizmete devam etmekteyiz.

Ayrıca Gimsa İnşaat olarak, İstanbul bölgesinde birbirinden bağımsız, projelerde de kaba inşaat kapsamında su yalıtımı imalatında yer alan firmamız çıtasını yükselterek profesyonel kadroları ile bölgesel bir inşaat firması olmaktan çıkarak, bir çok projeye satışlarıyla ve uygulama anlaşmalarıyla imza atmaya devam etmektedir. Firmamız vizyonu ve misyonu tamamen değişerek siz değerli müşterilerimizin de desteği ile çalışma azmi, dürüstlük, iş disiplini ve müşteri memnuniyetini ilke edinerek Türkiye’ nin en büyük inşaat firmalarından biri olma yolunda hızla ve kararlı olarak emin adımlarla ilerlemektedir.

Profesyonel ve deneyimli kadroları ile 1989 yılından beri büyüyemeye devam eden firmamız, uzun yıllardır piyasada olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyor.

Gimsa İnşaat olarak, Kayışdağı depo; 2.000 m2, Ferhatpaşa depo; 10.000 m2 olmak üzere toplamda 12.000 m2 içerisinde sizlere hizmet vermekten memnuniyet duyarız.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım