ULUS MÜHENDİSLİK ÇEVRE DANIŞMANLIK EĞİTİM İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ LİMİTED ŞİRKETİ

Firmamız ULUS ÇEVRE 2013 yılında İstanbul’da kurulmuş olup, kurulduğu yıldan bugüne Çevre Mevzuatı kapsamında Türkiye’nin çeşitli illerinde yer alan tesis ve ilgili faaliyetlerine çözüm ortağı olarak hizmet vermektedir. Birçok özel mühendislik hizmeti sunan, yirminin üzerinde teknik personelden oluşan dinamik bir ekipten oluşur. Ekibimizde; çevre mühendisi, makine mühendisi, ziraat mühendisi, jeoloji mühendisi, maden mühendisi, orman mühendisi ve işletmeci yer almaktadır.

ULUS ÇEVRE hizmet verdiği tüm sektörlerde güvenirliği, üst düzey danışmanlarımızla müşterilerimize gösterdiğimiz özenli ve kaliteli hizmet anlayışıyla Çevre Mevzuatı hizmet alanlarında öncü bir firma olmayı ilke belirlemiştir. Firmamız mevzuat ve yenilikleri yakından takip ederek artan sanayileşmeye bağlı olarak günümüzde en çok ihtiyaç duyulan sürdürülebilir çevre için çalışmalarını gerçekleştirmektedir. En büyük artılarımızdan biri ekibimizin her zaman ve her koşulda ulaşılabilir olmasıdır. Bir diğer güçlü yönümüz de; projeleri planlama aşamasından işletme aşamasına dek ele alarak zorunluluk veya tercih olan birçok mühendislik alanında hızlı çözümler sunabilmemizdir.

ULUS ÇEVRE, kurulduğu günden bugüne, işletmeler, girişimciler, belediyeler, kar amacı gütmeyen kuruluşlar, araştırma kuruluşları ve öğrenciler ile yapmış olduğu çalışmalardan büyük keyif almakta ve gurur duymaktadır. Gücümüz, çözüm ortaklarımız ve sorumlu otoritelerle kurduğumuz ilişkilerin kalitesine dayanmaktadır.
Kısaca; hedefimiz ana faaliyet alanlarımızda hızlı, güvenilir, çevre dostu ve kaliteli hizmet verebilen; bu sayede sektöründe en çok tercih edilen kuruluşlardan bir tanesi olmaktır.

Güncellenecek

  • Danışmanlık
  • ÇED Raporları