ETKEN ÇEVRE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

2015 yılında İstanbul merkezli kurulan şirketimiz deneyimli mühendislerden oluşan kadrosuyla çevre mevzuatları konusunda mühendislik ve danışmanlık hizmetleri vermektedir.

Etken Çevre Danışmanlık Hizmetleri, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan çevre danışmanlığı yapmak üzere yeterlilik belgesi almış ve yetkilendirilmiş bir firmadır.
Tüm çalışmalarını mevzuatta belirtilen formatlarda, eksiksiz olarak, müşteri memnuniyeti esaslı yapmaktadır.  Sanayi yapılarının çevre etkilerinin azaltılması konusunda firmaların doğru yönlendirilmesi hususuna dayanan bir yönetim anlayışına sahiptir.

Deneyimli ekibimiz, iklim değişikliği, azalan doğal kaynaklar, artan maliyetler, yeni yasal yükümlülükler gibi risk ve tehditleri iyi yöneterek fırsat ve yeniliklere dönüştürmenize yardımcı olmaktadır.
Çevre mevzuatına dair tüm sorunları ortaya koyarak, uluslararası boyutta, kaliteli hizmet vermek amacımızdır. Doğruluk, güvenirlik, izlenebilirlik ve tarafsızlığın yanı sıra gizliliğin korunarak müşterilerin olası mağduriyetlerinin önlenmesini sağlamak, sürekli eğitim ve gelişim yaklaşımı ile çalışmak ve kalite yönetim sistemimizin etkinliğini sürekli iyileştirmek Kalite Politikamızdır.

Hizmet vermiş olduğumuz sektörlerde, kesintisiz ve paket hizmet anlayışı ile işletmelerin ihtiyaç duydukları tüm konularda işverenlerimizin ve tüm paydaşlarımızın yanında yer alarak, ticari ve etik kuralları çerçevesinde yolumuza devam etmekteyiz.

Güncellenecek

  • Danışmanlık