ARTE ÇEVRE MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ARTE ÇEVRE, dinamik ve araştırmacı kadrosuyla, çevre mevzuatı temelinde danışmanlık yapmaktadır. Aralık 2010'da Çevre ve Orman Bakanlığı'ndan Çevre Danışmanlık Belgesi almıştır. 2016'da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan vize yenilemesi yapılmıştır.

ARTE ÇEVRE, çevresel sorumlulukların dikkate alınmadan üretmenin, kalite oluşturmanın, kalıcı olmanın imkansızlaştığı bu dönemde araştıran, öğrenen ve geliştiren bir ekip olarak, bu konuda bir birikim oluşturmak, yenilikçi, verimli mühendislik çözümleri sunarak, üretenler arasında, kendi sektöründe, sistem uygulayıcılar nezdinde ve konu ile ilgili çevrede saygın bir yer edinmek amacıyla yola çıkmıştır. Bunun yolunun sürekli gelişmekten geçtiğinin farkındadır.

Arte Çevre, güven üretir.

ARTE ÇEVRE, kuruluşların faaliyetlerini, çevresel etkileri ölçülebilir, kontrol edilebilir olarak yönetmeleri ve çevresel olarak sürdürülebilir bir ekonominin parçası olmaları için yol arkadaşlığı yapmakta, firmalara çevre ile ilgili olan hukuki ve cezai risklerin ortadan kaldırılması ve çevre izinleri konusunda uzman danışmanlık hizmeti vermektedir.

Güncellenecek

  • Danışmanlık