HADİ ÇEVRE EĞİTİM DANIŞMANLIK MÜHENDİSLİK VE GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Hadi Çevre Eğitim Danışmanlık Mühendislik ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul İli merkez olmak üzere Türkiye’nin her bölgesinde Çevre Danışmanlığı ve Yeşil Yıldız Danışmanlığı noktasında hizmet vermektedir. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan almış olduğumuz Çevre Danışmanlık Yeterlilik Belgesi ile Tekstil, Kimya, Liman Tesisleri, Sağlık Kuruluşları, Turizm, İnşaat, Tarım ve Hayvancılık, Maden Sektörü gibi Türkiye’nin birçok çeşitli işletmesine; ruhsatlandırma, çevre sorunlarını çözme, atık yönetimini oluşturma, enerjide tasarruf sağlama, ÇED sürecini takip etme ve laboratuvar analizleri yapma gibi geniş yelpazedeki hizmetlerimiz uzman kadromuz tarafından yürütülmektedir.

 

Hadi Çevre Eğitim Danışmanlık Mühendislik ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi olarak Çevre Danışmanlık Hizmetleri kapsamında; Çevre İzni( Emisyon, Atıksu Deşarj, Gürültü, Derin Deniz Deşarj) ve Çevre Lisansı (Geri Kazanım, Bertaraf, Ara Depolama, İşleme, Arındırma) işlemlerini yürütmekteyiz. İzin ve Lisans kapsamında ise Geçici Faaliyet Belgesi, ÇED, Atık Yönetimi, Sıfır Atık, Çevre Eğitimleri, İç Tetkik Raporu, Emisyon Ölçümü, İl Uygunluk Yazısı, Ambalaj Bildirimi ve İş Akım Şeması işlemlerini gerçekleştirmekteyiz.

 

Hadi Çevre Eğitim Danışmanlık Mühendislik ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi olarak Gayri Sıhhi Müessese Ruhsat aşamasında gerekli olan tüm işlemleri yerine getirmekteyiz. Sorumlu Müdür, ÇED, Ruhsat Projesi, Elektrik Topraklaması, Kapasite Raporu, Sanayi Sicil Belgesi, İtfaiye Raporu, İSG ve Çevre İzin/Lisans Belgesi gibi GSM Ruhsat sürecini takip etmekteyiz.

 

Hadi Çevre Eğitim Danışmanlık Mühendislik ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi “Turizm İşletmesi Belgeli Konaklama Tesislerine Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi Verilmesine Dair Tebliğ’ine göre Yeşil Yıldız – Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi belgelendirmesini ve teknik danışmanlığını yapmaktadır. Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgelendirme sürecinde akademik ve teknik kadromuzla, süreç planlama, izleme, dokümantasyon, çözüm üretme, eğitim ve uygulama süreçlerinde aktif bir şekilde rol almaktayız.

 

Çevre Danışmanlık Firması Yeterlik Belgesi

  • Danışmanlık