EÇED ÇEVRE DANIŞMANLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

2001 yılında kurucumuz Harun TEKAY Çevre Danışmanlık hizmetlerinde aktif çalışma hayatına başlamıştır. Kazandığı bilgi birikim ve tecrübelerini kurumsallaşarak devam ettirmiş EÇED Çevre Danışmanlık ve Mühendislik firmasını kurmuştur.

EÇED, 2015 yılında uzman kadrosuyla faaliyete başlamış profesyonel bir  Çevre Danışmanlık ve Mühendislik firmasıdır.   Ülke genelindeki yatırımların gerçekleştirilmesinde faaliyet konusuna bağlı olarak inşaat öncesinden işletme dönemine kadar alınması gereken tüm serbestlik, onay, ruhsat ve benzer izinlerin alınması süreçlerine ilişkin çevre danışmanlık hizmeti vermektedir.

Çevre Danışmanlık ve Mühendisliği konusunda uzman kadrosuyla kısa sürede gerçekleştirdiği başarılı projelerle kendi sektöründe en önemli ve güvenilir firmalar arasına girmiştir.

EÇED, şirket bünyesine 2017 yılı içerisinde Yetkilendirilmiş Tüzel Kişiler “YTK” dahil edip hizmet alanını genişletip, hedeflerini büyüterek uzman kadrosunu genişletmiştir.

Yaşadığımız çevrenin sorunlarının farkındayız ve bu sorunlarla mücadele etmeyi ve bu konuda çaba içinde olan her kişi ve kuruma ticari kaygı taşımaksızın katkı sağlamayı görev bilmekteyiz.

Çevre Danışmanlık Firması Yeterlik Belgesi

  • Danışmanlık