ALP ÇEVRE MÜŞAVİRLİK MÜHENDİSLİK İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Alp Çevre Müşavirlik ve Mühendislik, tecrübeli , deneyimli eğitmen ve uzman kadrosu ile Çevre Danışmanlığı konularında mevzuata ve yönetmeliklere uygun olarak tüm iş yerleri ve fabrikalarda Çevre Danışmanlığı Hizmetlerini vermek amacıyla 2011 yılında kurulmuştur.

Alp Çevre Müşavirlik ve Mühendislik, sektördeki çevresel iyileştirme çalışmaları ile çözüm ortağı olduğu tesisleri hep bir adım öteye taşımış ve bu durumun sürdürülebilirliği için her geçen gün daha çok çalışmayı kendine ilke edinmiş bir çevre danışmanlık firmasıdır. Devam eden projelerin yanı sıra, yeni başlayan projelerde de etkin bir çalışma göstermektedir. Eskişehir adresinde bulunan firmamız teknik donanımı ve tecrübeli kadrosu ile Türkiye’nin her köşesinden tesislere hizmet sunmaktadır. Çok yönlü ve efektif çalışmalarıyla sektördeki ihtiyaçları karşılayan bir şirket olarak, her ölçekten projelerde yer almaktadır. Kurumsal projelerdeki etkili ve çözüm odaklı çalışma prensibiyle sektörde kendini ispatlamış, alanında önde gelen kuruluşlardandır.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Çevre Danışmanlık Yeterlik belgesine sahip şirketimiz, proje için yer seçimi, inşaat aşamaları ve işletme aşamasında olmak üzere tüm süreçlerde, yasal mevzuat ve teknik konularda tam anlamıyla bir çözüm ortağı niteliği taşımaktadır. Şirket politikamız, çevresel yaklaşımlar öncelikli olmak üzere, aynı zamanda da yatırımcı ve proje sahiplerinin potansiyel mağduriyetlerini önlemektir.

Güncellenecek

  • Danışmanlık