MODEL ÇEVRE DANIŞMANLIK MÜHENDİSLİK ENERJİ TEMİZLİK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Model Çevre Danışmanlık Birimi olarak sürekli gelişimi hedefleyen iş anlayışımızla 2014 yılından beri katkı sağladığımız sektörümüzde, çevre mevzuatı ile ilgili tüm çalışmalarınızı yapmaktayız. Çevre Mühendisliğinin geniş çalışma alanındaki tüm konularda sunduğumuz danışmanlık hizmetimizi, alanında profesyonel olan ekibimizle sürdürmekteyiz.

Endüstriyel tesislerin çevre danışmanlığı konusunda doğru yönlendirilmeleri ile çevresel etkilerin asgariye indirilerek mevzuatlara uygun bir çalışma alanı oluşturulması konusunda uzman desteği sağlamaktayız. Çevre danışmanlığının hem müşterilerimize, hem ülkemize hem de dünyamıza olan katkısını her gün daha da geliştirerek sunuyoruz.

model cevre kurumsal

Model Çevre Danışmanlık olarak üretkenliğimizi, çözüm ortaklığımızı ve toplam kalite ilkelerine uygun iş anlayışımızı siz değerli müşterilerimize sunarak, ülkemizdeki en aranılan firmalardan biri olma yolunda emin adımlarla yürüyoruz. Dünyadaki gelişmeleri takip ederek en pragmatik yaklaşımları süzgeçten geçiriyor ve çalışma alanımızda kullanıyoruz.

Ülkemizin her yanına ulaştırdığımız en önemli hizmetlerimizden biri olan Çevresel Etki Değerlendirme Raporu, müşteri portföyümüzün çeşitlenmesini ve memnun müşteri sayımızın artmasını sağlamaktadır. Benzeri olmayan hizmet anlayışımızla tüm birimlerimizin katkı sağladığı çevre danışmanlığı hizmetimiz mevzuatların ve bilimin tüm inceliklerine uygun şekilde yürütülmektedir.

Firmalarınızın çevre danışmanlığı alanlarına uygun incelenmesi, değerlendirilmesi ve ilgili raporların oluşturulması süreçleri tamamen profesyonel şekilde ilerlemektedir. Bakanlığımız tarafından yetkilendirilmiş sayılı firmalardan biri olarak en kaliteli hizmeti sunmakta kararlıyız.

Hazırladığımız raporları aylık şekilde sunuyor ve çevresel etkilerin minimum düzeyde kalmasını sağlıyoruz. Firmaların ihtiyacı olan inceleme hizmetini uzman ekibimizle yürütüyoruz. Sunduğumuz bilgilendirici çalışmalarımızla tüm personelinizin sürecin bir parçası haline gelmesine yardımcı oluyoruz. Özendirici faaliyetlerimizle gönüllülük oluşturup çevre değerlendirilmesi hizmetinin yürütülme sürecini oluşturuyoruz.

Model Çevre Danışmanlık Birimi olarak ilgili mevzuatların tümünü sürekli inceliyor, bakanlığımızla koordineli şekilde sıfır hata ile hizmetlerimizi yürütmeye çalışıyoruz. İşletmelerin denetimleri esnasında hazır bulunarak denetim sürecinde ihtiyaç duyulan bilgi ve belgeleri sunuyoruz. Firmalar ile yaptığımız sözleşmelerin merkezi sisteme girişini sağlayarak, istatistik oluşturulmasına ve dönemsel raporların bakanlığa sunulmasına katkı sağlıyoruz. İç tetkik raporunu hazırlayarak firmaların yapısal durumları hakkında çevresel analizler ile firma sahiplerini bilgilendiriyoruz. Aynı bilgiyi bakanlığımızla paylaşarak genel tablonun oluşturulmasına yardımcı oluyoruz.

Güncellenecek

  • Danışmanlık