TÜZÜN ÇEVRE SAĞLIK DANIŞMANLIK İNŞAAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Endüstriyel faaliyetlerin ve üretim teknolojilerinin hızla gelişim gösterdiği dünyamızda çevreye olan etkilerin önlemini alabilmek ve yerel kalkınmaya katkıda bulunabilmek için çalışmalarını başlatan Tüzün Çevre Danışmanlık Firması kurucusu Osman Tüzün 2002 de hizmet vermeye başlamıştır. 2004 yılına kadar çalışmalarını sürdüren Osman Tüzün 2004 yılında Tüzün Çevre Danışmanlık İnş. Ve Tic. Ldt. Şti. ni kurmuştur. 2007 yılında Çevre ve Orman Bakanlığının ÇED Yeterlilik Belgesi bulunan kuruluşları arasına yerini alarak Çorum İli ve bölgesinde ÇED Yeterliliğine sahip Çevre Danışmalık Firması olarak hizmet vermeye devam etmektedir
Tüzün Çevre Danışmanlık Firması, kuruluşların, yatırım ve faaliyetlerini Çevre mevzuatına uyumlu bir şekilde planlamaları, yürütebilmeleri, faaliyetlerinden kaynaklanan çevresel boyut ve etkilerini uluslararası kabul görmüş yönetim standartları çerçevesinde takip etmeleri, hukuki ve cezai risklerin ortadan kaldırılması konusunda hizmet vermektedir.
Çevre ile ilgili ÇED Raporları, Proje Tanıtım Dosyası, Gürültü Ölçümleri, Çevre İzinleri, GSM, Emisyon ve Deşarj İzinleri hizmetlerinin yanı sıra 12 Kasım 2010 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan Çevre İzinleri ile ilgili yönetmelik gereğince Çevre İzinleri Konusunda da yeterliliğini almıştır.

Şu an Tüzün Çevre Danışmanlık bünyesinde 4 adet Çevre Mühendisi,1 adet Harita Mühendisi ,1 adet Jeofizik Mühendisi, 1 adet Ziraat Mühendisi, 1 adet Maden Mühendisi bulundurmaktadır. Çorum İlinde bulunan firmamız, Türkiye'nin her yerinde hizmet verebilmektedir.
Tüzün Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi ismiyle kurulan şirketimiz; Çorum ve Çorum’a komşu illerinde; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş iş güvenliği uzmanı, işyeri hekimi ve diğer sağlık personellerinden oluşan deneyimli ekibiyle “6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu” kapsamında firmalara iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerini yerine getirmektedir.

Çevre Danışmanlık Yeterlilik Belgesi

  • Danışmanlık
  • ÇED Raporları