VADİ İŞ GÜVENLİĞİ VE ÇEVRE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ

Vadi Mühendislik, bünyesinde yer alan OSGB ve Çevre Danışmanlık birimleriyle Ulusal ve Uluslar arası standartta “Sağlık-Emniyet-Çevre” kapsamlarında hizmet veren mühendislik firmasıdır.
Gelişmekte olan endüstrilerin en önemli sonuçları Çevresel Kirlilik olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu kapsamda üretim faaliyeti yapan işletmelerin izlenmesi kanunen esastır. Vadi Mühendislik olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilerimiz kapsamında işletmelerin Çevre Kanunu kapsamında alması gereken çevre danışmanlık hizmetine yetkin firmayız. Uzman Çevre Mühendisi/Çevre Görevlisi kadrolarıyla yürüttüğümüz hizmetlerimiz Çevre Bakanlığı kapsamındaki işlemlerin yanı sıra diğer Kamu ve Özel denetleyici kuruluşların denetime esas teşkil edecek disiplin çalışmalarını da içermektedir.

Ortak Sağlık Güvenlik Birimimiz ise “Sıfır İş Kazası” vizyonu ile hareket eden, sektörel deneyimli uzmanlar ve işyeri hekimlerinden oluşan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 3023 Belge No’su ile yetkilendirilmiş kuruluştur.
Daha sağlıklı ve güvenli Çevre ve çalışma koşulları oluşturmayı misyon edinen VADİ MÜHENDİSLİK, geniş kapsam ve kapasitesiyle İşletmeciye eko-pratik çözümler sunan bir kuruluştur.

Çevre Danışmanlık Firması Yeterlik Belgesi

  • Danışmanlık