ENVİRA DANIŞMANLIK ÇEVRE MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ İNŞAAT TAAHÜT İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ.

Dünyamız sürekli değişiyor ve gelişiyor. Bu değişim ve gelişimden en çok etkilenen önce şehirler sonra da biz oluyoruz. Hızlı nüfus artışı, endüstriyel faaliyetlerin ve üretim teknolojilerinin hızlı gelişimi bugün insanlığın karşı karşıya olduğu çevre problemlerini de beraberinde getirmiştir. Envira Mühendislik, işletmelerin yatırım ve faaliyetlerinin çevreye uyumlu bir şekilde planlanması, uygulanması ve bu faaliyetlerden kaynaklanan çevresel etkilerin azaltılmasını sağlamak amacıyla 2014 yılında kurulmuştur.

Envira Mühendislik, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan alınan ‘’ÇED Yeterlik Belgesi’’ ve “Çevre Danışmanlık Yeterlik Belgesi” ile söz konusu faaliyetleri yapabilme ile ilgili yetkilendirilmiştir. Hızlı ve alternatifli çözümler sunarak 2872 Sayılı Çevre Kanununca yasal gerekliliklerinizi sizin adınıza gerçekleştirerek, yükümlülüklerinizi, gizlilik prensibi içinde yerine getirmeyi kendisine ilke edinmiştir. Envira Mühendislik Çevre Danışmanlık Hizmetleri, tecrübesi ve profesyonelliği ön planda olan, çok sayıda ulusal firmanın çevre yönetimini gerçekleştiren bir firmadır.

Envira Mühendislik; konusunda uzman, genç ve dinamik ekibi, sürdürülebilir bakış açısı, ekonomik alternatif ve çözüm yaratma yeteneği, sektör, teknoloji ve mevzuat konularında gündemi sıkı takibi, kanun ve mevzuatlara olan hakimiyet, yetkili mercilerden almış olduğu yeterlik belgeleriyle bütün sürecin en sağlıklı şekilde yürütülmesini sağlamaktadır.

ENVİRA MÜHENDİSLİK ÇEVRE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SAN. ve TİC. LTD ŞTİ.

Çevre Danışmanlık Firması Yeterlilik Belgesi

  • Danışmanlık