ÇEVMER ÇEVRE YÖNETİMİ MÜHENDİSLİK KİMYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Çevre danışmanlık hizmeti veren ÇEVMER Çevre Danışmanlık, 2016 yılından bugüne danışmanlık, eğitim ve mühendislik alanında çevre danışmanlık sektöründe yer almaktadır.
Bünyesinde bulunan uzman kadrosuyla ÇEVMER, firmaların kuruluş aşamasından başlayarak çevresel tüm yükümlülüklerin yerine getirmesine yardımcı olmaktadır. ÇEVMER Çevre Danışmanlık çatısı altında, ÇED Raporları, Çevresel İzin ve Ruhsatları, Kalite, Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı konusunda da eğitim ve danışmanlık hizmeti vermekteyiz.
Danışmanlık çatısı altında faaliyet gösteren Çevre Denetim Yönetmeliği'nce tanımlanan Çevre Görevlisi Hizmeti uygulamamızla çözüm ortaklığımızı daha da güçlendiriyoruz. Bu alanda Çevre Görevlisi Hizmeti uygulamalarımız haricinde Çevre İzin ve Lisans Belgelerinin Takibi, Çevre Faaliyetlerinin Koordinasyonu, İç Tetkik, Raporlama, Eğitim ve Bilinçlendirme ile birlikte Maden İzin Ruhsatları, İşyeri Açma Ruhsatı, Atık Yönetimi ve Yönetim Sistemi Eğitimleri vermekteyiz. 
Tehlikeli Maddelerin Karayoluyla Taşınması Hakkında Yönetmelik Kapsamında Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Hizmeti uygulamamızla sizlere ADR Konvansiyonu ve yerel mevzuatlara uygun şekilde faaliyet göstermeleri zorunlu olan işletmelere yardımcı olmak amacıyla Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanı (TMGD) istihdamı sağlamaktayız. ÇEVMER olarak firmanızı ADR’ye geçiş sürecinde, ADR’nin Uluslararası Standartlarına ve Yerel Mevzuatlara göre uyumlaştırarak sektörünüzdeki diğer rakip firmalarla rekabette ciddi bir üstünlük elde edecek ve yeni fırsatlar yakalayabilecek seviyeye getirebilecek konularda eğitim ve danışmanlık hizmetleri vermekteyiz.

Güncellenecek

  • Danışmanlık