BİO EKOSİSTEM ÇEVRETEK.MAK.İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

Kurulduğumuz yıldan bu yana Atıksu Arıtımı ve Yüzme Havuzu konularında proje, mühendislik, imalat, taahhüt ve ekipman satışı hizmetleri vermekteyiz. Bünyemizde yer alan geniş teknik personel ve mühendis kadrosu ile müşteri isteklerine, mevzuat ve kanunlara uygun, ihtiyacınıza özel ekonomik atıksu arıtma çözümleri üretmekteyiz. Atıksu Arıtma Tesislerinin projelendirilmesinden imalatı ve inşaatına, kurulumundan devreye alınmasına, işletilmesinden TS 13082 VE TS 13078 HİZMET YETERLİLİK BELGESİ İLE Çevre Danışmanlık Hizmeti’nin verilmesine kadar eksiksiz hizmet sunuyoruz. Satış sonrası servis, bakım ve kimyasal tedariği desteği ile daima siz değerli müşterilerimizin yanında yer almaktayız.

Yukarıda yazılanların yanı sıra kanalizasyon sistemi bulunan bölgelerde ön arıtma ihtiyacı bulunan işletmeleriniz ve kuruluşlarınıza da Atıksu Önlem Tesisi projelendirme ve taahhüt hizmetleri sunuyoruz.

Firmamız Kanalizasyon, İçme Suyu, Bahçe Sulama sistemleri konularında da altyapı hizmeti sunmaktadır. Altyapı hizmetlerimiz kapsamında proje ve anahtar teslim uygulamaları içermektedir.

Bioekosistem Yüzme Havuzu anahtar teslim yapımı, bakım ve servis hizmetleri ile kimyasal temin satış ve pazarlaması da yapmaktadır.

Genel olarak resmi kurumlara, kooperatiflere ve özel sektör kuruluşlarına hizmet vermekteyiz. Bizler yurtiçinde birçok kamu ve özel sektör kuruluşlarına kendi alanımızda çözümler ürettik. Sizin ihtiyaçlarınızı da beraber çözmek için iletişim içerisinde olmak istiyoruz.

Güncellenecek

  • Danışmanlık