YEŞİL DOĞA MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

YEŞİL DOĞA MÜH. DAN. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. olarak 2010 yılında Balıkesir merkezli kurulmuştur. Şu anda merkezimiz Bursa olup, Sakarya, Balıkesir, Ankara, İstanbul ve Van illerinde çözüm ortaklarımız bulunmaktadır.
 
Şirketimiz Mühendislik ve Danışmanlık alanında Madencilik başta olmak üzere tüm sektörlere hizmet vermektedir. Ayrıca ÇED izinleri, Maden Ruhsat ve İzinleri, Çevre İzinleri, Orman İzinleri, GSM Ruhsatları, Hayvancılık projeleri konularında uzman kadromuzla yatırımcılarımıza destek vermeye devam etmekteyiz.
 
4 Maden Mühendisi, 6 Çevre Mühendisi, 2 Jeoloji Mühendisi, 1 Orman Mühendisi kadrosuyla en iyi hizmeti sunmaya devam eden şirketimiz şubelerimizin çalışmaları ile de ülke genelinde en iyi hizmeti vermeye devam etmektedir.
 
YEŞİL DOĞAMühendislik Danışmanlık olarak verilen hizmetlerimizde;
 
İyi mesleki ve teknik uygulamalar gösteren, sürekli eğitilen ve becerisi geliştirilen, teknolojik gelişmeleri takip eden ve uygulayan uzman personeli ile kaliteyi en üst seviyede tutarak,
 
Hızlılık, doğruluk, süreklilik, güven, eşitlik, tarafsızlık ve gizlilik ilkelerinin topyekûn uygulanması ve müşterilerle yapılan işbirliğinin de yardımıyla, müşteri memnuniyetinin artırılması konusunda gerekli tüm çalışmalar yapılmaktadır.
 
Yeşil Doğa Mühendislik ve Danışmanlık; Türkiye’nin, kalkınmaya yönelik yapılanmasını uluslar arası çevresel değerlerde uyum içerisinde sürdürebilmesine katkı sağlamak, şirketlere izlenebilirlik, verimlilik, kalite ve rekabet avantajı sağlayan çözüm ve hizmetler sunmak için kurulmuştur.
 
Şirketimiz Mühendislik ve Danışmanlık alanında bütün illerde; Maden, Endüstriyel ve Ağır Sanayideki tüm sektörlere hizmet vermektedir.
 

Çevre Danışmanlık Yeterlilik Belgesi

  • Danışmanlık