BİGEM ÇEVRE MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Sanayi devriminden bu yana dünya nüfusunun büyümesi hızlanmıştır. Artan nüfus, gelişen endüstri ve üretim faaliyetleri bugün insanlığın karşı karşıya olduğu çevre problemlerini de beraberinde getirmiştir. BİGEM Çevre Mühendislik Danışmanlık San. Tic. Ltd. Şti. olarak tüm canlıların temiz bir çevrede, sağlıklı bir yaşam sürdürmesi gerektiğine inanmaktayız. Temel hedefimiz işletmelerin kuruluş aşamasından başlayarak yatırım ve faaliyetlerinin çevreye uyumlu bir şekilde planlanması, uygulanması ve bu faaliyetlerin her aşamasından kaynaklanan veya kaynaklanabilecek çevresel etkileri minimize ederek çevresel kalkınmaya katkıda bulunmaktır.

Çevre Şehircilik Bakanlığı’ndan almış olduğumuz 283055744.2.1 sayılı Çevre Danışmanlık Yeterlilik Belgesi ile verdiğimiz tüm hizmetlerimizde müşterilerimize, çalışanlarımıza ve paydaşlarımıza karşı her zaman dürüst, etik ve açık davranarak şeffaf olmayı; işlerimizi ve verdiğimiz sözleri tam olarak, zamanında ve planlandığı gibi yaparak güvenilirliği; gelişen teknolojiye ve değişen koşullara çabuk uyum sağlayarak, yenilikleri takip ederek ve uygulayarak yenilikçi anlayışı BİGEM Çevre Mühendislik Danışmanlık olarak kendimize değer edinmiş bulunmaktayız.

BİGEM Çevre Mühendislik Danışmanlık olarak siz değerli müşterilerimize etkili, çözüm odaklı ve profesyonel hizmet sunabilmek için yola çıktık. Bizim için her işletme farklıdır ve sunulan tüm hizmetler de işletmeye özel olmalıdır. Bu hassasiyet içerisinde birlikte hareket ederek sizin için çalışmayı, bununla birlikte tüm canlılar için yaşanabilir ve sürdürülebilir bir çevreye odaklanmayı kendimize ilke edindik.

Çevre mühendisliği çözümlerini müşterilerinin taleplerine göre şekillendirerek uzun ömürlü ve etkin çözümler sunan BİGEM Çevre Mühendislik Danışmanlık konusunda deneyimli uzman kadrosuyla siz müşterilerine verdiği profesyonel hizmet ile marka kalitesi ve dinamik bir insan kaynağı sunmaktan onur duyar.

Güncellenecek

  • Danışmanlık
  • ÇED Raporları