NATURON ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Naturon Çevre Teknolojileri, çevresel sorunlara yönelik bilimsel ve teknolojik araştırmalar yapmak, projeler geliştirmek ve çevresel çözümler üretmek amacı ile Balıkesir ‘de kurulmuştur. Geçmişten günümüze gelen bilgi ve tecrübesini kullanarak çözüm ortaklarına kusursuz ve akılcı çözüm önerileri sunmayı temel prensip olarak benimsemiştir.

Firmamız su ve atıksu arıtma tesislerine dair, projelendirme aşamasından tesisin devreye alınması ve işletilmesi süreçleri de dahil olmak üzere her noktasında hizmet vermekte olup, faaliyet göstermiş olduğu tüm konularda uzmanlığı ile gerekli hassasiyeti ve özeni daima sergilemektedir. İşletmelerin ihtiyaçları doğrultusunda proje danışmanlığı, tesis fizibilite çalışmaları ve kurulumları, tesis işletme ve bakım-onarım desteği, kimyasal, yedek parça ve sarf malzeme tedariği ile su analizleri ve raporlamaları Naturon Çevre bünyesinde sağlanmaktadır.


Aynı zamanda Naturon Çevre; T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı “Çevre Danışmanlık Firması Yeterlik Belgesi” ’ne sahip bir firmadır. Dolayısıyla çevre danışmanlık hizmetleri, çevre izin ve lisansların alınması, çevre eğitimleri, atık yönetimi ve sıfır atık danışmanlığı gibi konularda hizmet verebilmektedir.

Firmamız, yurtiçi ve yurtdışı projelerde tecrübeli kadrosu ile proje, mühendislik, danışmanlık, ürün tedariği, anahtar teslim taahhüt işleri ve satış sonrası hizmetlerle ilgili birikim ve tecrübeyi çözüm ortakları ile buluşturmaktadır.

Güncellenecek

  • Danışmanlık